• Strand

    De gasten van Hotel Metropol kunnen gratis gebruik maken van de service van Bagni Teresa.

  • Zwembad

    Het zwembad van het hotel, zonovergoten van 's morgens tot 's avonds, staat de hele dag ter beschikking van onze klanten.

  • Zowel traditionele Liguurse

    In het restaurant kan u genieten van zowel traditionele Liguurse als van smakelijke internationale gerechten.

HOTEL 4 *

Hotel Metropol

Hotel Metropol is dé uitstekende beslissing voor een viersterren verblijf in de Riviera dei Fiori. Het hotel werd onlangs vernieuwd en uitgebreid, zodat de gasten worden ontvangen in een modern gebouw dat makkelijk bereikbaar is en voorzien is van alle comfort, voor een onvergetelijk verblijf in de Riviera dei Fiori.

Hotel Metropol is gelegen op een heuvel met prachtig uitzicht op de zee en de Golfo di Diana. Het centrum van Diano Marina en het strand worden bereikt na een wandeling van ongeveer 200m. U kan kiezen uit verschillende kamertypes, voor elk wat wils. In het restaurant kan u genieten van smakelijke gerechten, zowel van Liguurse specialiteiten als van internationale gerechten. Bovendien staan het park, de twee zwembaden (één voor volwassenen en één voor kinderen) en de parking ter beschikking.

Hotel Metropol

Galerij


Vakantie voor het hele gezin

Informatie aanvragen

Suite Cristina - Diano Marina

Hotel Metropol

Hotel Diano Marina Kamers Suite

Hotel Metropol hat 57 kamers, folslein renovearre foar de gasten bêste komfort. De keamers binne aangenaam ynrjochte, romme, helder en funksjoneel. Al mei privee badkeamers mei tub en / of dûs, haardroger, airconditioning, Kaka, satellyt TV, direkt dial tillefoan en feilich.

Se binne foarsjoen fan alle treast, de measten fan harren mei balkon mei prachtige útsicht oer de Golf fan Diana, de see, de strannen en de boarger- sintrum fan Cervo.

Online boeken