• Hotel Metropol
    Sport
  • Hotel Metropol
  • Hotel Metropol
  • Hotel Metropol
  • Hotel Metropol
  • Hotel Metropol
  • Hotel Metropol
  • Hotel Metropol

Sport


De zeilsportschool "Club del Mare" biedt cursussen aan voor kinderen van 6 tot 12 jaar, voor jongeren van 12 tot 18 jaar en voor volwassenen.
Wind-surf, fly-surf, roeien, zwemmen en waterskiën, zeilen, en duiken om de opwindende zeebodem en het rijke onderzeese leven te ontdekken en onderwatervissen te beoefenen: "Diano Sub".
Mountainbiken, fietsen, tennis, bowlen, softbal, honkbal, paardrijschool (in Sanremo), golf (veld met 18 holes in Sanremo). En meer avontuurlijke sporten zoals bungee jumping (vanaf de brug ‘Ponte di Loreto’ nabij Triora) en free climbing op de rotsen van Verdeggia.

Tochten met de mountainbike

Voor fietsers
From this year it will be possible to rent our Fujita City Glider E-Bikes in the structure! The rental cost is €20.00 for half a day (from 8.00 to 13.00 and from 14.00 to 19.00) and €30.00 for the whole day (from 8.00 to 19.00).
Contact our reception for further information on the recommended routes!


Voor personen die de mountainbike verkiezen, is het heuvelige landschap ideaal voor een rustige rit tussen de beukenbossen en de dennebossen of voor meer avontuurlijke tochten en stijle beklimmingen. De vele organisaties, verspreid over het ganse territorium, kunnen specifieke informatie verlenen over leuke excursies langs kronkelige paadjes, en over fietsen- en mountainbikeverhuur. Ook de meer professionele wielerliefhebber kan op deze wegen de ideale omgeving vinden voor een lange tocht, in het ‘gezelschap’ van de kleur van de zee en de heerlijke geur van de prachtige natuur.

Nordic walking
Nordic walking is een fantastische sportdiscipline, een zachte training die uithoudingsvermogen, kracht en fitness ontwikkelt. Het bestaat uit wandelen, springen en oefeningen met speciale stokken, en betrekt alle spieren van het lichaam: naast de benen worden ook de schouders en de borstspieren versterkt, wordt het postuur verbetert, worden rug- en nekproblemen voorkomen, enz ... Het is een eenvoudige manier om de fysieke conditie te verbeteren zonder de gewrichten te belasten, en dus ideaal voor alle leeftijden. Ons prachtig zandstrand en het beeldschone binnenland zijn perfect om nordic walking te beoefenen, dat steeds kan rekenen op meer liefhebbers in gans Europa! Villa Ida werkt samen met twee Anwi-medewerkers, Luca en Gigi, die Nordic Walking leerden kennen in de Riviera di Ponente, en die u zullen begeleiden tijdens de tochten!

Galerij


Vakantie voor het hele gezin

Informatie aanvragen

Online boeken